Meer informatie?   info@tokekeijer.nl |   06 - 401 305 84

Aanbod > Verandermanagement

Verbinding in processen en gedrag.

Gelukkig, nét op tijd is de opdracht gereed. Maar wat was het een strijd. Steeds ging er wat mis. En moesten alle zeilen bij gezet worden. Kan er nooit eens iets vanzelf gaan?

Tijd om eens te kijken wat er steeds gebeurt.
Wat is het doel? Wat gebeurt in het proces? Wie zet welke stappen wanneer en waarom?
Zijn alle stappen écht nodig? Wat kan slimmer? Wat kan eruit en wat is cruciaal?

Soms is het eenvoudig, kun je het 'laaghangend fruit' makkelijk plukken en is de eerste verbetering gauw in gang gezet. En soms is dat het helemaal niet. En blijkt het ingebakken in de cultuur. En is het niet alleen een knelpunt binnen het team. Verbeteren van de verbinding met de andere teams is daarbij cruciaal. Stapje voor stapje verbeteren is dan op zijn plaats.

In een gesprek maak ik samen met jou helder waar de uitdaging zit. En bedenk ik een aanpak op maat. Ik ga in gesprek met sleutelfiguren en organiseer sessies om het proces in beeld te brengen en te analyseren. Samen bepalen we het laaghangend fruit en de lange termijn oplossingen. Door direct de eerste verbeteringen in te voeren, ervaart iedereen direct het positieve effect. En krijgt het team energie om door te gaan. Het team leert zo op een nieuwe manier naar eigen werk te kijken en om samen het continue te verbeteren.

Zodat de klant en de opdrachtgever tevreden is. En het team meer geluk ervaart.