Meer informatie?   info@tokekeijer.nl |   06 - 401 305 84

Aanbod > Interim & advies

Het rommelt in de organisatie. De omgeving verandert en de eisen die zij aan de organisatie stelt wijken af van wat de organisatie te bieden heeft. Dit vraagt om een duidelijke koersverandering. Wat betekent dit voor de organisatie? En wat is straks het bestaansrecht van de diverse teams? Wat gaat elk team straks doen? En wat niet meer? En is er nog wel plek voor iedereen?

De teams hebben behoefte aan een duidelijke richting, veiligheid en rust. Met een duidelijke koers, leiderschap en/of procesbegeleiding voor een vitale organisatie.

Met een frisse en kritische blik werk ik met de organisatie aan een gedegen kompas. Een advies of veranderplan waar de organisatie direct mee aan de slag kan. Wat is de nieuwe richting van de organisatie? Wat is nodig om deze verandering in gang te zetten? Wat betekent dit voor mensen, processen en middelen? Door gebruik te maken van de inzichten en ideeën van de organisatie heeft het kompas draagvlak en is de eerste stap in de transitie al in gang gezet.

Als procesbegeleider en coach zorg ik dat de teamleider met vertrouwen in het veranderproces successen bereikt.
Een tijdelijke teamleider kan net dat ene zetje geven om de transitie in gang te zetten. Als interim teamleider breng ik helderheid, creëer ik veiligheid en vertrouwen en schep ik ruimte om samen stap voor stap het nieuwe evenwicht te creëren.

Zodat de organisatie weer op koers is en blijft.