Klanten

"Met haar open houding en doortastende betrokkenheid bracht Toke een veilige setting. Het interne gezamenlijke draagvlak voor de verdere organisatie ontwikkeling is vergroot. En daarmee heeft zij beslist bijgedragen aan het verbeteren van onze dienstverlening voor de inwoners."

Sharon Smit , directeur Volkskredietbank Noord-Oost Groningen


"Toke houdt zich goed staande in de dynamiek en krijgt ondertussen teams op koers."

Alfred Kazemier, directeur Gemeente Groningen


"Met haar goede voorbereiding, betrokkenheid, creativiteit en energie speelde ze adequaat in op de groep en heeft ze onze werksessie met 45 adviseurs naar volle tevredenheid begeleid."

Swannet van Velzen, teammanager Gemeente Midden-Groningen


"Door haar coaching heb ik inzicht gekregen en ben ik beter bewust van mijn eigen gedrag. Zonder angst en vanuit comfort zet ik nu stappen en breng ik meerwaarde vanuit hoe ík ben."

Coachee


"Met haar luisterend oor, kritische vragen en frisse blik lukt het om hoofd- en bijzaken te scheiden waardoor je echt weer verder kunt!"

Jolanda Dijkhuis, eigenaar Stroom!


"’Met haar goede voorbereiding en creativiteit heeft ze ons terug naar de kern van onze opdracht gebracht. Met haar prettige begeleiding van de discussies is waar het echt over gaat boven tafel gekomen."

Jeroen Veltman, programmaleider Provincie Groningen


"Met een aanstekelijk enthousiasme heeft Toke samen met haar team en de organisatie een heldere visie, passende veranderaanpak, de werkprocessen en de beheerorganisatie vormgegeven. Een knappe prestatie!"

Martin Rasker, teammanager Provincie Drenthe


"Ze heeft medewerkers gecoacht, geïnspireerd, geïnstrueerd en vertrouwen gegeven, zodat ze beter tot hun recht kwamen. Met haar inzet zijn de gewenste verbeteringen op processen doorgevoerd."

Fred Hassert, afdelingshoofd Provincie Groningen


"’Toke heeft oog voor de context en de medewerkers en streeft naar een goed resultaat."

Gea Buikema, projectmanager Provincie Groningen


"Door haar professionele en plezierige begeleiding van de ingewikkelde werksessie hebben we nu een heldere lobbyboodschap, inzicht in de stakeholders en zijn we goed op weg."

Peter van der Wal, omgevingsmanager Provincie Groningen


"Ze brengt snel en overzichtelijk structuur en ze laat de teamleden vrij om het beste uit zichzelf te halen."

Monique Poolman, projectsecretaris provincie Drenthe


"Met haar coaching heb ik veel inzichten gekregen hoe ik mijn toekomst het beste kan gaan vormgeven. Ik heb meer vertrouwen gekregen in het volgen van mijn onderbuikgevoel en het vasthouden aan mijn persoonlijke waarden. Kortom, Toke is een topcoach!"

Bert Weeseman, coachee Young-Link Grow


"Scherp als het moet, maar altijd tactvol. Bovendien draait Toke niet om de hete brei heen en geeft je feedback waar je wat mee kunt."

Pieter Dikhoff, trainer Yacht


"Ze haalt niet alleen het beste uit zichzelf, maar uit het hele team."

Marloes Ruitinga, communicatieadviseur Yacht