Blog | "Niks moet, niksen mag"

In onze keuken hangt al jaren een poster met de tekst "Niks moet, niksen mag". Dit lijkt redelijk zinloos, want in onze keuken wordt niet ‘genikst’. Met een gezin ‘moet’ er meer dan ‘niks’, vooral het dagelijks koken en het in- en uitruimen van de vaatwasser. Onze puberende kinderen klagen er natuurlijk ook over, als ze weer een keertje *zucht* ‘moeten’ meehelpen.

Als bezige bij, gaat het mij overigens niet makkelijk af, dat niksen. En dan is het zomervakantie, lopen de temperaturen op en denk ik, ‘jaaaaa, “niks moet, niksen mag”! Daar heb ik nu echt zin in: even lekker bijkomen met een spannend boek, hoofd leeg maken en ruimte maken voor de nieuwe opdrachten van na de zomervakantie.

Het kan zijn dat jij ook je hoofd leeg wil maken, maar dat je in je hoofd nog steeds druk bezig bent en nadenkt over je team.
> Hoe je de noodzakelijke veranderingen in je team kunt aanvliegen.
> Of hoe je je team dat vastloopt weer in beweging kunt zetten.
Als je nog geen oplossing in het vizier hebt, is het lastig de rust te pakken die je zó hard hebt verdiend.

Speciaal voor jou heb ik deze zomerperiode ruimte gemaakt voor 3 𝗴𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀 𝘁𝗲𝗹𝗲𝗳𝗼𝗻𝗶𝘀𝗰𝗵𝗲 '𝘃𝗲𝗿𝗯𝗶𝗻𝗱𝗲𝗻𝗱𝗲' 𝗴𝗲𝘀𝗽𝗿𝗲𝗸𝗸𝗲𝗻 van 30 minuten. Samen gaan we verhelderen waar het vastloopt en wat er nodig is om je team weer energiek en doelgericht te laten samen werken. En je met een gerust hart kunt genieten van de zomer. Je kunt je 𝗵𝗶𝗲𝗿 𝗮𝗮𝗻𝗺𝗲𝗹𝗱𝗲𝗻.

Voor iedereen die de komende weken ook even mag ‘niksen’ én voor iedereen die de tenten draaiende houden: een hele fijne zomer!